راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

دلایل شکست در راه اندازی فست فود در ۳ سال اول فعالیت چیست (بخش اول)

دلایل شکست در راه اندازی فست فود در ۳ سال اول فعالیت چیست (بخش اول)

دلایل شکست در راه اندازی فست فود در ۳ سال اول فعالیت چیست (بخش اول)

فست فود ها می آیند و می روند، براساس تحقیقی که در دانشگاه ایالت اهایو انجام شده۶۰ درصد رستوران ها در سال اول و ۸۰ درصد در ۵ سال اول شکست می خورند. سوال اصلی این است که چرا راه اندازی فست فود شکست می خورد؟ تعداد کمی از کسب و کار ها این آمار ناامید کننده را تحمل می کنند.در این گزارش و شماره بعد به بیان مهمترین دلیل شکست در راه اندازی فست فود اشاره خواهیم کرد.

مکان یابی نامناسب

مکان یابی نامناسب یکی از بزرگ ترین دلیل های شکست در راه اندازی فست فود خواهد بود.منظره بد، نداشتن پارکینگ اختصاصی، محل رفت و آمد نبودن فست فود، یاهر عامل دیگری که مکان فست فود مربوط باشد می تواند به شکست در راه اندازی فست فود منجر شود.

مالکان فست فودی که کار نمی کنند

مالک رستوران باید بیش از سایرین کار کند. بسیاری از مدیران فست فود فکر می کنند تنها باید هزینه ها را پرداخت کنند و درحالیکه همه تلاش می کنند فقط پول هایشان را بشمارند. اگر فکر می کنید فست فودی راه اندازی می کنید که نباید در آن کار کنید نباید به بازگشت سرمایه خود امید داشته باشید. شکست در راه اندازی فست فود شما قطعی خواهد بود.

استخدام مدیران ضعیف

ممکن است شخصی را برای مدیریت بخش های مختلف فست فود استخدام کنید که رزومه و تجربه کاری خوبی دارد. اما پس از چند ماه باعث نارضایتی کارکنان می شود، ازاموال فست فود می دزد و یا در مدیریت فست فود موفقیتی بدست نمی آورد.

استخدام مدیر خوب در برخی موارد ضروری است اما هرگز تنها به یک رزومه خوب و سابقه کاری به تنهایی اعتماد نکنید، به یاد داشته باشید هیچ کس به اندازه خود شما به کسب و کارتان اهمیت نمی دهد در غیر این صورت شکست در راه اندازی فست فود شما دور از ذهن نخواهد بود.

عدم پرداخت مالیات

درصورتی که مالیات های خود رابه موقع پرداخت نکنید، دیر یا زود مشمول جریمه های زیادی خواهید شد. اگر موفق به پرداخت جریمه های سنگین نشوید دولت فست فود شما را تعطیل خواهد کرد به این ترتیب شکست در راه اندازی فست فود قطعی است.

سرویس دهی نامناسب به مشتریان

این یک دلیل واضح برای شکست یک فست فود است، اما برای تاکید لازم است به آن اشاره کنیم.

غذای خوب به همراه سرویس دهی مناسب به مشتریان مهمترین عوامل ادامه حیات یک فست فود هستند.

بنابراین واجب است نسبت به بازخورد گیری از مشتریان از طریق نظر سنجی و روش های دیگر اقدام کنید.

من بارها شنیده ام هر مشتری ناراضی سه مشتری را از دست شما خارج می کند اما بسیاری از کارکنان بابت خدمات دهی نامناسب به مشتریان هیچ مجازاتی نمی شوند. اگر شما هم این کار را تکرار می کنید منتظر شکست در راه اندازی فست فود خود باشید.

عدم توجه به جریان نقدی

جریان وجه نقد پادشاه است! اصلا مهم نیست بانک ها و دارندگان دستگاه های کارتخوان باور کنند یا نه. همه کسب و کارهای موفق باید سیستم مدیریتی دقیقی برای جریان وجه نقد خود داشته باشند.

اطمینان حاصل کنید وجه نقد کافی برای هزینه های بزرگ فست فود مثل حقوق کارکنان، خرید مواد مصرفی و تهیه تجهیزات فست فود داشته باشید در غیر این صورت شکست در راه اندازی فست فود شما دور از ذهن نخواهد بود.

اگر جریان وجه نقد فست فود شما به مشکل خورد یا چراغ قرمز روشن شد وقت آن است که برای صرفه جویی در هزینه ها فکری بکنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله