راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

شکلات بادامی

شکلات بادامی

شکلات بادامی

مواد لازم برای خمیر تارت

۲/۱ پیمانه یا ۱۱۵ گرم کره (ذوب شود)
۴ /۱ پیمانه شکر
۱ ق چ وانیل
۱ ق‌چ خلال پوست پرتقال
۸ /۱ ق‌چ نمک
۱۴۰ گرم آرد

مواد لازم برای داخل تارت

۳ گرم شکلات تلخ (ریز خرد شود)
۲ /۱ ۱ پیمانه مغز بادام پرک‌شده
۳ /۲ پیمانه شکر
۶ ق‌س کره (در دمای اتاق نرم شود)
۱ عدد تخم‌مرغ (در دمای اتاق قرار گیرد)
۲ /۱ ق‌چ وانیل

طرز تهیه:

۱٫ فر را با دمای ۱۲۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. کاسه‌ای آماده کنید و کره ذوب‌شده، شکر، وانیل، خلال پوست پرتقال و نمک را در آن بریزید و هم بزنید تا خوب مواد با هم مخلوط شوند.

۲٫ آرد را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا به صورت خمیر نرم درآید. قالب تارت، با قطر ۳۱ سانتی‌متر را آماده کنید و بعد از باز کردن خمیر روی سطح آردپاشی‌شده، داخل قالب پهن کنید و مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که خمیر تارت طلایی‌رنگ شود، در فر بپزید.

۳٫ حالا نوبت مواد داخل تارت است. شکلات را با حرارت غیرمستقیم ذوب کنید و کناری بگذارید.

یک پیمانه بادام را همراه شکر در دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط را به پودر تبدیل کنید. ابتدا ۶ ق‌س کره را به پودر بادام و شکر بیفزایید و بعد از اضافه کردن تخم‌مرغ دوباره هم بزنید. وانیل را هم اضافه کنید.

۴٫ شکلات را به مخلوط بادام و تخم‌مرغ داخل غذاساز بیفزایید و چند بار روشن و خاموش کنید تا مایه‌ای یکنواخت حاصل شود. مایه شکلاتی را داخل خمیر تارت پخته‌شده بریزید و با یک‌دوم پیمانه مغز بادام پرک‌شده تزئین کنید.

۵٫ تارت را مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا مایه روی تارت حالت پف‌کرده پیدا کند و خمیر نان خشک شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله