راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

شکلات فندوقی +کره و گردو

شکلات فندوقی +کره و گردو

شکلات فندوقی +کره و گردو

مواد لازم :

۲۰۰ گرم شکلات تخته‌ای سیاه
۲ ق‌س پودر کاکائو
۵۰ گرم کره، ۱۰۰
گرم پودر فندق
۱ ق‌س پودر قهوه
مقداری فندق جهت تزیین،
مقداری ترافل رنگی برای تزیین

طرز تهیه:

۱٫ شکلات تخته‌ای را خرد کرده و در ظرفی فلزی ریخته و در قابلمه‌ای پر آب که روی حرارت است بگذارید.حرارت آب جوش تکه‌های شکلات را آب می‌کند.

۲٫ بعد از آب شدن شکلات آن را از روی حرارت بردارید.کره و پودر کاکائو را در ظرفی ریخته، روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود. البته دائم هم بزنید تا پودر کاکائو در کره حل شود.کره شکلاتی را به شکلات تخته‌ای آب‌شده اضافه کنید.

۳٫ حالا نوبت افزودن پودر فندق و پودر قهوه است. مواد را خوب مخلوط و یکدست کنید. (این مایه روان نیست و کمی سفت است.)مواد را با قاشق چای‌خوری در کپسول‌های کاغذی مناسب ریخته و روی آنها را با نیمه فندق یا ترافل تزیین کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله