راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

شکلات نارگیلی

شکلات نارگیلی

شکلات نارگیلی

مواد لازم

پودر شکر: ۴۰۰ گرم
پودر نارگیل: ۵۰۰ گرم
شکلات سفید: به میزان لازم
خمیر فوندانت به رنگ دلخواه برای تزئین: به میزان لازم

روش تهیه:

ابتدا پودر نارگیل را داخل آسیاب می‌ریزیم تا کاملا ریز دانه شود. پودر شکر را با آن مخلوط کرده و آنقدر آسیاب می‌کنیم تا به شکل خمیری دربیاید. اگر خمیر خیلی منجسم نبود با شکلات سفید این حالت را به آن می‌دهیم. (بهتر است برای هر ۱۰۰ گرم شکلات سفید ذوب شده از دو قاشق خامه صبحانه برای لطافت بیشتر آن استفاده کنیم.) خمیر حاصل را به شکل لوله‌ای فرم می‌دهیم یا داخل پودر نارگیل می‌غلتانیم یا به همین شکل دو ساعت در یخچال می‌گذاریم سپس دورتادور آن را خمیر فوندانت می‌پیچیم و به شکل سکه‌ای برش می‌دهیم و سرو می‌کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله