راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

شیرینی آردی

شیرینی آردی

شیرینی آردی

مواد لازم :

کره : ۱۰۰ گرم

روغن جامد : ۱۰۰ گرم

پودر شکر : ۷۵ گرم

آرد ذرت : ۶۵ گرم

آرد سفید قنادی : ۲۰۰ گرم

بیکینگ پودر : ۱/۸ قاشق چایخوری

وانیل : ۱/۸ قاشق چایخوری

پودر هل : ۱/۲ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.

 

در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.

 

پودر قند را اضافه کنید و ۴ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

 

سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

 

خمیر را جمع کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

 

سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید.

 

و با فاصله ۲ سانت از هم در سینی فر بچینید.

 

به مدت ۲۰ دقیقه در فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله