راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

شیرینی بادامی فرانسوی

شیرینی بادامی فرانسوی

شیرینی بادامی فرانسوی

مواد لازم:
کره:۲۰۰گرم
آرد:۲۵۰گرم
پودر بادام:۱۲۵گرم
زرده:۱عدد
پودر قند:۱۵۰گرم
وانیل:یک دوم قاشق چایخوری
کنجد برای تزیین
تخم مرغ:۱عدد
روش تهیه:

ابتدا کره نرم شده و پودر قند را زده تا کاملا سفید شوند حال زرده و وانیل را ریخته و خوب هم بزنید و در پایان مواد خشک الک شده را ریخته و خوب مخلوط نمایید تا خمیری یکنواخت و لطیف بدست آید .خمیر را در کیسه فریزری برای ۴ ساعت استراحت دهید .

حال خمیر را روی میز به قطر نیم سانت باز کرده و با قالب بته‌جقه قالب زده و در سینی فر کاغذ انداخته شده چیده و روی شیرینی ها را با قلم‌مو از تخم مرغ کامل مخلوط شده رومالی بمالید و کمی هم کنجد بپاشید. حال سینی را در فر ۱۸۰ درجه برای ۱۰تا۲۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شوند.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله