راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

شیرینی با رویه موکا

شیرینی با رویه موکا

شیرینی با رویه موکا

مواد لازم :

 

تخم مرغ
۱ عدد
ماست شل
۳ قاشق سوپخوری
پیکینگ پودر
۱ قاشق مرباخوری
مغز گردوی خرد شده
۲/۱ پیمانه
پودر نسکافه(برای رویه)
۲ قاشق چایخوری
کاکائو(برای رویه)
۳ قاشق غذا خوری
شیر (برای رویه)
۱ قاشق سوپخوری
کره
۱۲۰ گرم
وانیل و نمک
به مقدار لازم
پودر قند (برای رویه)
۱ و نیم پیمانه
آرد
۲ پیمانه
نمک و وانیل (برای رویه)
به مقدار لازم
کاکائو
۶ قاشق غذاخوری
شکر قهوه ایی
۲/۱ فنجان
شکلات خرد شده
۱ پیمانه
کره ( برای رویه)
۷۰ گرم

طرز تهیه :

 

کره و کاکائو رادر قابلمه ای مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا آب شود . ۱۰ دقیقه آن را خنک کنید و بعد شکر قهوه ای را داخل آن نمایید و بعد ماست شل و وانیل و تخم مرغ را اضافه نموده و همه را با هم زن برقی یکی دو دقیقه بزنید تا خمیر صافی بدست بیاید . مواد خشک را به تدریج به مایه بالا اضافه کرده و مخلوط نمایید و آخر از همه گردو و خرده شکلات را اضافه کنید و هم بزنید که مخلوط شود و در یک سینی که قبلاٌ چرب شده است مواد را با قاشق مرباخوری با فاصله در سینی بگذارید و در حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت یک ربع در فر بپزید سپس با رویه مکا آن را تزئین کنید .

 

رویه موکا : نسکافه را در شیر حل کرده و کره و کاکائو و نمک را مخلوط نموده و بزنید تا پف کند و سفید شود و به تدریج پودر قند را اضافه نموده و مخلوط کنید شیر را به مقدار یک قاشق چایخوری هر مرتبه داخل نموده و با همزن می زنیم تا کاملاٌ پف کند سپس مایه را در قیف ریخته و روی شیرینی می ریزیم و یک تکه مغز گردو روی آن قرار می دهیم .

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله