راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

شیرینی برنجکی

شیرینی برنجکی

شیرینی برنجکی

مواد لازم برای ۴ نفر:
پودر قند:۱۲۰گرم
کره:۱۵۰گرم
آرد برنج:۳۷۵ گرم
تخم مرغ:۲عدد
گلاب:کمی
زعفران:در صورت دلخواه
خلال پسته:برای تزیین

روش تهیه:

ابتدا کره و پودر قند را باهمزن برقی برای ۱۰ دقیقه زده تا کاملا پوک و سفید شود حال تخم مرغ ها رادانه دانه انداخته و خوب مخلوط نمایید حال آرد برنج را ریخته و مخلوط کنیدو سپس گلاب را کم کم ریخته تا خمیر شود.حال خمیر برنجی را در کیسه گذاشته و برای ۴ ساعت در دمای آشپز خانه استراحت دهید حال از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و گرد کنید حال با یک ماسوره ساده روی آن را طرح انداخته ویک پسته در مرکز شیرینی ها گذاشته و سپس در سینی فر چیده وسینی را در فر ۱۸۰ درجه برای ۱۰ دقیقه قرار دهید تا دور شیرینی‌ها فقط طلایی شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله