راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

شیرینی بهشتی ۲

شیرینی بهشتی ۲

شیرینی بهشتی ۲

مواد لازم

پودر قند ۱۰۰ گرم
روغن جامد ۱۰۰ گرم
آرد سفید ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۲۵ گرم
وانیل۱چهارم قاشق چایخوری
پودر پسته مقداری

طرز تهیه:

۱٫ اول از همه پودر قند و روغن جامد رو با هم مخلوط کنید و با همزن هم بزنید تا کاملاً سفید بشه.بعد وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.

۲٫ آرد رو اول ۳ مرتبه خوبه خوب الک کنید و بعد کم کم به مواد اضافه کنید و با دست خوب مخلوط کنید.وقتی کاملا مخلوط شد روغن مایع را اضافه کنید و باز هم با دست مخلوط کنید.این خمیر باید طوری نرم باشه که بتونید با قیف شکوفه بزنید. اگر سفت بود میتونید کمی روغن مایع اضافه کنید.

۳٫ تو این قسمت خمیر رو میتونید چند قسمت کنید و با زعفران یا پودر کاکائو یا رنگهای خوراکی مخلوط کنید تا شیرینیهای رنگی داشته باشید.میتونید خمیر رو چرخ هم بکنید تا منعطف تر بشه.کف سینی فر کاغذ روغنی پهن میکنیم و از خمیرها با قیف در سینی شکوفه میزنیم.مقداری پودر پسته روی هر کدام از شکوفه ها میریزیم.

۴٫ سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار میدیم.

۵٫ بعد از پختن شیرینها اجازه میدیم کاملا خنک بشن، حتی بهتره با ظرف فر شیرینیها رو در یخچال قرار بدیم تا خوب سرد بشن.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله