راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

شیرینی تارت پرتقال

شیرینی تارت پرتقال

شیرینی تارت پرتقال

مواد لازم :

 

زرده تخم‌مرغ
دو عدد
کره
۱۵۰ گرم
آرد
۲٫۵ پیمانه
بیکینگ پودر
نصف قاشق چایخوری
پودر قند
نصف پیمانه
وانیل
۴/۱ قاشق چایخوری
نمک
۸/۱ قاشق چایخوری
آب خنک
به میزان لازم
طرز تهیه :

آرد ،بکینگ پودر،پودر قند،وانیل و نمک  را با هم مخلوط کرده با کمک نوک انگشت کره قطعه قطعه شده را به خورد مواد می‌دهیم. بعد از آن‌که به شکل خرده نان در آمد، زرده را اضافه می‌کنیم. سپس آب خنک را با قاشق چایخوری آنقدر اضافه می‌کنیم تا خمیر نرمی به ما بدهد. خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال استراحت می‌دهیم. سپس آن را در قالب‌های کوچک تارت پهن کرده کف قالب‌ها را با چنگال سوراخ می‌کنیم و در فر با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه می‌پزیم. بعد از خنک شدن داخل تارت‌ها را با خامه فرم گرفته و فیله پرتقال پر می‌کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله