راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

شیرینی تر با روکش خامه ای و توت

شیرینی تر با روکش خامه ای و توت

شیرینی تر با روکش خامه ای و توت

مواد لازم لایه زیری

۲ /۱ پیمانه کره آب شده
۲ /۱ پیمانه شکر
۱ عدد تخم مرغ
۱ ق چ پودر وانیل
۲ /۱ ۲ پیمانه آرد شیرینی پزی
۲ /۱ ق چ بیکینگ پودر
۲ /۱ ق چ جوش شیرین
۲ /۱ ق چ نمک
مواد لازم لایه رویی
۲ /۱ پیمانه کره
۱ پیمانه شکر دانه ریز
۳ /۱ پیمانه توت فرنگی ریز خرد شده
۳ /۱ پیمانه خامه فرم گرفته
۱ ق س آب لیموی تازه
۱ ق س پوست لیموی رنده شده

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. داخل یک قالب مربع یا مستطیل شکل یک کاغذ روغنی قرار داده و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با هم خوب مخلوط کنید. از همزن برقی هم می توانید استفاده کنید سپس وانیل و تخم مرغ را به آن ها اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مایه کرمی شکلی حاصل شود. در یک کاسه دیگر آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را خوب با هم مخلوط کنید سپس مخلوط را به آرامی به مواد اضافه کرده و خوب آنها را با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را داخل قالب ریخته و آن را به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید سپس آن را از فر درآورده و صبر کنید تا کاملا خنک شود.

۲٫ در این میان لایه رویی را درست کنید. به این صورت که در یک کاسه مناسب شکر، کره و توت فرنگی های خرد شده را با هم مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا مواد کاملا به خورد هم بروند. حالا آب لیمو،پوست لیموی رنده شده و خامه را هم اضافه کرده، مواد را کاملا با هم مخلوط کنید تا کرم صورتی رنگی حاصل شود.

۳٫ اکنون کرم را روی لایه زیرین بریزید طوری که یک لایه صورتی روی مواد به وجود بیاید. قالب را به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا لایه رویی کمی سفت شود سپس شیرینی را با چاقوی تیز برش داده و سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله