راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

شیرینی دارچینی

شیرینی دارچینی

شیرینی دارچینی

مواد لازم:

۲۵۰ گرم آرد سفید
۱۰۰ گرم پودر قند
۱۲۰ گرم روغن جامد
۲ق س سرصاف دارچین
۲ /۱ ق س جوش شیرین
۱ عدد سفیده تخم مرغ.

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا کاسه ای آماده کنید و روغن و پودر قند را در آن بریزید و با دستگاه همزن شروع به مخلوط کردن کنید. پس از چند دقیقه هم زدن، آرد و جوش شیرین را به این مخلوط افزوده و باز به هم زدن ادامه دهید.

۲٫ سپس دارچین را اضافه کنید و مواد را با قاشق مخلوط کنید. حالا دستانتان را بشویید و مواد را با دست خوب ورز دهید.

۳٫ روی سطح یک سینی بزرگ یا پیشخوان مقداری آرد بپاشید و خمیر را با کمک وردنه روی آن باز کنید؛ به صورتی که قطر خمیر در همه جا نیم سانتی‌متر باشد. قالب شیرینی ریز دلخواه را آماده کرده و شروع به قالب زدن خمیر کنید.

۴٫ پس از اینکه تمام خمیر، قالب خورد، شیرینی‌ها را در سینی فر بچینید روی هر کدام با قلم مو آشپزی سفیده تخم مرغ بزنید و داخل فر قرار دهید.

۵٫ فر را با حرارت ۱۷۰درجه سانتی‌گراد روشن کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه شیرینی‌ها را حرارت دهید. بعد از این مدت، آنها را از داخل فر بیرون آورید و پس از سرد شدن از سینی جدا کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله