راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

شیرینی عسلی

شیرینی عسلی

شیرینی عسلی

مواد لازم:
آرد برنج: ۱پیمانه
پودر هل: ۱ قاشق چایخوری
پودر قند: ۳ قاشق سوپ خوری
کره ذوب شده: ۵۰گرم
پودر گردو: یک دوم پیمانه
زعفران حل شده: ۱ قاشق سوپ خوری
عسل: به میزان لازم
روش تهیه:

ابتدا پودر قند و آرد برنج و پودر هل را با هم مخلوط کرده حال زعفران حل شده و کره ذوب شده را ریخته و کمی هم عسل. حال مواد را مخلوط کرده و کم‌کم عسل را اضافه نمایید تا به صورت خمیر لطیفی در آید.
حال خمیر را در کیسه نایلون برای ۳۰ دقیقه استراحت داده حال خمیر را بین دو لایه نایلون خمیر را باز کرده، با قطر ۱ سانت. حال خمیر را قالب زده و روی آن را با پودر پسته تزیین کرده و در ظرف چیده و سرو نمایید.
این شیرینی احتیاجی به هیچ گونه فر و یا حرارت دادن ندارد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله