راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

شیرینی مرنگ

شیرینی مرنگ

شیرینی مرنگ

مواد لازم:
سفیده تخم‌مرغ: ۲عدد یا ۶۰ گرم
پودر کرم تارتار: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
شکر دانه ریز: ۱۱۰ گرم
اسانس دلخواه: به میزان لازم
روش تهیه:
۱- فر را روی ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد داغ کنید.
۲- سفیده را با دور تند همزن برقی بزنید  در حدی که از ظرف نریزد. پودر کرم تارتار را اضافه کنید. شکر را به تدریج به سفیده افزوده به همزدن ادامه دهید، سپس اسانس دلخواه را اضافه کنید. توجه داشته باشید در حین زدن نباید پف سفیده بخوابد.
۳- داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته، مواد را داخل قیف ریخته با ماسوره ساده با رعایت فاصله روی کاغذ دایره‌های یک اندازه ریخته و با در نیمه باز به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید.
نکته:
۱- اگر شکر دانه‌ریز نبود داخل دستگاه ریخته و در حد یک دور چرخش آسیاب کنید.
۲- می‌توانید در این شیرینی از پودر فندق یا بادام استفاده کنید اما آن را در آخر کار به وسیله لیسک و به آرامی مخلوط کنید.
۳- استفاده از اسانس کاملا سلیقه‌ای است و می‌تواند وانیل، اسانس هل، پرتقال، نارگیل و بادام باشد.
۴- می‌توانید در شیرینی مرنگ، از یک‌دوم قاشق چای‌خوری قهوه فوری (پودر نسکافه) که در یک‌چهارم پیمانه آب جوش حل شده استفاده کرده و در آخرین مرحله به مرنگ اضافه  کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله