راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

شیرینی ونیزی

شیرینی ونیزی

شیرینی ونیزی

مواد لازم:
آرد: ‌۲۲۵ گرم
مارگارین: ‌۲۲۵ گرم
پودر قند: ‌۵۰ گرم
آرد ذرت: ‌۵۰ گرم
پودر نسکافه‌: در صورت تمایل
وانیل: ‌یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
روش تهیه:

۱٫ کره و پودر قند را با همزن بزنید تا کرم لطیفی به دست آید.

۲- آرد ذرت و آرد را با هم مخلوط کرده به همراه وانیل به مواد قبلی اضافه کنید، تمام مواد را مخلوط کرده، آن را درون قیف با ماسوره کنگره‌دار به صورت چرخشی درون سینی با فاصله معین بریزید.

۳- حدود ۱۰ دقیقه به مواد استراحت دهید.

۴- سپس در فر در حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

۵- بعد از پخته شدن کنار بگذارید تا خنک شود. در قسمت وسط شیرینی مقداری مارمالاد ریخته و روی شیرینی‌ها را پودر قند بپاشید.

نکته:
در صورت تمایل یک قاشق چای‌خوری نسکافه را با مقداری شیر حل کرده، به مواد بیفزایید و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید. در این صورت بعد از پخته شدن در مرکز هر شیرینی مقداری شکلات رقیق شده بریزید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله