راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

شیرینی کشمشی با طعم پرتقال

شیرینی کشمشی با طعم پرتقال

شیرینی کشمشی با طعم پرتقال

مواد اولیه:

 

آرد: ۲ و نیم فنجان

آب پرتقال: ۲ قاشق سوپ‌خوری (تازه)

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

جوش شیرین: نصف قاشق چای‌خوری

وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

پوست پرتقال: یک قاشق چای‌خوری (رنده شده)

تخم مرغ: یک عدد

شکر قهوه‌ای: یک فنجان

شکر: یک فنجان

کره: یک فنجان (نرم شده)

شکلات سفید: یک فنجان (چیپسی)

کرنبری: یک فنجان (خشک شده،جایگزین آلبالو یا گیلاس یا کشمش)

 

 

طرز تهیه:

 

۱. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی‌گراد) از قبل گرم کنید. دو سینی شیرینی‌پزی بزرگ را چرب کنید یا روی آن کاغذ پوستی بگذارید.

 

۲. کره و شکر‌ها را در کاسه یک همزن دستی با هم بزنید تا خامه‌ای شود. تخم مرغ، پوست پرتقال، آب پرتقال و وانیل را بریزید و هم بزنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را بریزید و هم بزنید و سپس کرنبری و تکه‌های شکلات را اضافه کنید.

 

۳. با یک ملاقه متوسط خمیر را در سینی‌های آماده شده بکشید. ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزید تا لبه‌های شیرینی‌ها طلایی شود و وسطش هنوز نرم باشد. بگذارید ۵ دقیقه در ظرف خنک شود و سپس روی توری بگذارید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله