راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی

مواد لازم

۱۲۰ گرم آرد
۱۰۰ گرم روغن جامد
۱۰۰ گرم پودر قند
۳ عدد تخم‌مرغ
۵ ق غ کشمش
۱ ق چ بیکینگ پودر
۴ /۱ ق چ وانیل

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. در ظرف مناسبی روغن و پودر قند را باهمزن خوبمخلوط‌کنید. وانیل را هم اضافه کرده و دوباره هم بزنید.

۲٫ در مرحله بعدی تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و به‌خوبی مخلوط‌کنید. سپس بیکینگ‌پودر را بریزید. در انتها آرد را کم‌کم به مواد اضافه کنید و با قاشق مواد را خوب هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.

۳٫ حالاکشمش‌ها را بشویید و در سبدی بریزید تا آب آنهاکاملاً گرفته شود. سپس به مایه شیرینی اضافه کرده ، خوب باهم مخلوط‌کنید.حالا مواد را داخل قیف بدون ماسوله بریزید. کف قالب یا سینی فر را کاغذ روغنی بگذارید. حالا با قیف به‌اندازه یک ق س از مواد را روی کاغذ روغنی قرار دهید بعد از تمام شدن مواد سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر بگذارید.

فوت‌وفن

– چنانچه مایه شیرینی آماده شده خیلی شل بود کمی آرد و یک ق س روغن مایع به آن اضافه کنید.

– اگر مواد خیلی سفت بود یک عدد سفیده تخم‌مرغ اضافه کنید.

یه جور دیگه

از کره هم می‌توانیدبه‌جای روغن جامد استفاده کنیدکه در این صورت ۱۲۵ گرم کره لازم دارید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله