راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

شیرینی گردویی

شیرینی گردویی

شیرینی گردویی

مواد لازم

• ۱۰۰ گرم بیسکویت پودر شده
• ۲۵۰ گرم گردوی چرخ کرده
• ۶ عدد سفیده تخم‌مرغ
• نصف قاشق چای‌خوری جوهر لیمو
• ۴۰۰ گرم شکر
• ۱/۳ پیمانه آرد گندم (یا آرد برنج یا آرد ذرت)
• ۱/۳ قاشق چای‌خوری وانیل

طرز تهیه

۱٫ گردوی چرخ کرده، سفیده تخم مرغ، شکر، پودر بیسکویت و آرد برنج یا آرد ذرت را در ظرفی با هم مخلوط کنید و آن‌ها را چند بار از چرخ گوشت رد کنید تا حالت کشسانی پیدا کند.

۲٫ سپس آن را درظرفی بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا گرم شود.

۳٫ جوهرلیمو را در یک قاشق چایخوری آب جوش حل کرده، به مایه اضافه می کنیم.

۴٫ ظرف را از روی حرارت بردارید و مقداری سفیده تخم مرغ روی آن بریزید تا سطح آن خشک نشود و مایه خنک شود. سپس وانیل اضافه کنید و هم بزنید.

۵٫ در کف سینی فر، کاغذ روغنی قرار دهید و مایه شیرینی را با استفاده از قیف مخصوص و با رعایت فاصله، روی کاغذ می ریزیم و با حرارت متوسط در فر ۲۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰- ۱۵ دقیقه حرارت می‌دهیم تا کاملا بپزد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله