راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

شیر پسته با طعم گلاب

شیر پسته با طعم گلاب

شیر پسته با طعم گلاب

مواد لازم

۱پیمانه مغز پسته خام
۲ پیمانه شیر
۱ ق س هل
۳ ق س گلاب
۲-۱ ق س شکر

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا پسته را از شب قبل یا به مدت ۴-۳ ساعت در یک کاسه با مقداری آب بگذارید تا خیس بخورد، سپس آن را در سبدی بریزید تا آب اضافی آنها کاملا گرفته شود.

۲٫ دانه های هل را از غلاف دور آن جدا کرده، آن ها را خوب بکوبید و در یک کاسه کوچک بریزید.

۳٫ حالا پسته، شیر، پودر هل، گلاب و شکر را داخل مخلوط کن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا نوشیدنی یکدستی حاصل شود.

۴٫ نوشیدنی را داخل لیوان هایی که برای سرو کردن آماده کرده اید بریزید و سرو کنید.

یه جور دیگه

به جای شکر از یک ق س عسل هم می توانید استفاده کنید.

فوت و فن

اگر می خواهید نوشیدنی شما مقوی تر و خوشمزه تر شود، یک عدد موز خرد شده داخل آن بریزید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله