راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

شیک اورئو

شیک اورئو

شیک اورئو

مواد لازم

بستنی وانیلی: دو لیوان
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
بیسکویت اورئو: ۱۰عدد
شیر: ۱۲۵ میلی‌لیتر
شکلات تلخ: ۱۰۰ گرم
پنیر لبنه: ۵۰ گرم

روش تهیه:

تمام مواد جز بیسکویت و شکلات را داخل میکسر می‌ریزیم و آنقدر به‌هم می‌زنیم تا مواد یکدست شوند. شکلات‌ها را کاملا خرد می‌کنیم، بیسکویت‌ها را نیز کاملا پودر کرده و به همراه شکلات با مواد شیک توسط لیسک مخلوط می‌کنیم. شیک را به سرعت داخل لیوان‌های مورد نظر تقسیم کرده و با شکر و بیسکویت تزئین و سرو می‌کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله