راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

شیک نتلا

شیک نتلا

شیک نتلا

مواد لازم برای هر لیوان:

خامه صبحانه: نصف لیوان
نوتلا: دو قاشق غذاخوری
بستنی شکلاتی: نصف لیوان
یخ: چند تکه کوچک
پودر کاکائو: ۲۰ گرم
پودر فندق: ۳۰ گرم
آب: یک‌چهارم لیوان

روش تهیه:

۱٫ ابتدا آب را داخل قابلمه‌‌ای جوش می‌آوریم، در حال جوشیدن آب، نوتلا و کاکائو را به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا مواد یکدست شوند.

۲٫ سپس آن را از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم تا خنک شود. این کار باعت می‌شود نوتلا در تمام شیک یکدست شود.

۳٫ مایه را داخل میکسر می‌ریزیم، بقیه مواد را به آن اضافه کرده و همه را با هم میکس می‌کنیم و به سرعت داخل لیوان ریخته و سرو می‌کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله