راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طراحی استراتژی فست فود

طراحی استراتژی فست فود

طراحی استراتژی فست فود

اگر شما بخواهید یک رستوران یا فست فود راه اندازی نمایید بهتر است که ابتدا به ساکن اقدام به طراحی استراتژی فست فود یا رستوران خود بپردازید.یک برنامه استراتژیک از اجزای زیر تشکیل شده است:

  • قلمرو، ماموریت و قصد
  • اهداف
  • استراتژی توسعه
  • تخصیص منابع
  • منابع هم افزایی

قلمرو، ماموریت و قصد

یک فست فود چه فعالیت هایی را باید انجام دهد. اصولا در رستوران ها و فست فودها مواد اولیه وارد می شود و با یک سری از پروسه های که روی مواد اولیه صورت می گیرد به غذا تبدیل شده و در اختیار خریداران و مشتریان قرارمی گیرد. در این مرحله شما به عنوان یک راه انداز فست فود یا رستوران باید تعیین کنید که بر روی کدام بخش از بازار می خواهید تمرکز کنید آیا شما فست فودی لاکچری هستید یا یک مجموعه اکونومیک و اقتصادی هستید، به طور کلی به کدام یک از نیازهای مشتریان در کنار تامین غذا می خواهید بپردازید.

اهداف

هر هدفی برای این که بتواند بهتر نمود پیدا کند باید در آن زمان در نظر گرفته شده باشد. هدف شما از راه اندازی رستوران یا فست فود چیست؟ ممکن است شما یگویید کسب درآمد و سود یا فردی دیگر در پاسخ بگوید می خواهد چند شعبه داشته باشد یا دوستی دیگر بخواهد یک محیط دنج برای دوستان خود ایجاد نماید. هدف هر چه باشد شما باید در راستای هدفی که تعیین کرده اید حرکت کنید.

استراتژی توسعه

در طراحی استراتژی فست فود شما باید فازهای توسعه را مشخص نمایید، به طور مثال اگر شما به دلیل کمبود منابع فقط با خط برگر کار را شروع نموده اید، در آینده می توانید خط پیتزا و سوخاری را به عنوان فاز توسعه در نظر بگیرید.

تخصیص منابع

در طراحی استراتژی فست فود یا رستوران شما باید دقیقا منابع خود را بشناسید. منابع شما در ابتدای راه اندازی فست فود یا رستوران منابع مالی و ممکن است مغازه مورد نظر شما باشد ممکن است به این دلیل که برخی از رستوران ها یا فست فودها اجاره ای هستند و برخی دیگر شخصی. در مواردی که املاک شخصی هستند به عنوان منابع از آنها یاد می شود.به طور کلی این منابع مالی باید برای موارد زیر هزینه شود:

  • رهن مغازه
  • تجهیزات آشپزخانه
  • دکوراسیون فست فود یا رستوران
  • هزینه راه اندازی
  • مواد اولیه
  • چاپ و بسته بندی و ظروف
  • سایر

شما به عنوان فردی که می خواهید یک رستوران و فست فود را راه اندازی نمایید باید در طراحی استراتژی فست فود خود منابع را به صورت درست و اثر بخش تخصیص دهید.

منابع هم افزایی

اصولا این بخش در کشور ما خیلی جدی نیست. البته گروه iranhfc سعی نموده است با وارد کردن دانش خود به منابع شما یک اثر هم افزایی که باعث رشد مجموعه شما می شود کند. به طور مثال دانش این گروه با دکوراسیون شما باعث بهتر بودن و اثر بخش تر شدن دکور شما خواهد گردید.

گروه iranhfc مفتخر است در راستای آکادمیک کردن صنعت فست فود با طراحی استراتژی های ناب شما را به موفقیت بیشتر در بازار کاملا رقابتی فست فودها نائل کند.

تهیه شده توسط گروه صنایع غذایی حسینی

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله