راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرزتهیه اسلامبولی پلو

طرزتهیه اسلامبولی پلو

طرزتهیه اسلامبولی پلو

مواد لازم:
برنج ۱ کیلو گرم،
گوجه فرنگی ۱ کیلو گرم،
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم،
پیاز سرخ شده ۴ قاشق سوپخوری،
روغن ۱۵۰ گرم،
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه:
برنج را با نمک و کمی آب می گذاریم تا خیس بخورد. برنج را با آب می جوشانیم و صاف می کنیم . سپس گوشت چرخ شده را با پیاز سرخ شده و روغن تفت می دهیم. سپس آب گوجه فرنگی ها و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد و آب آن کشیده شود. می توان بجای گوجه فرنگی از رب گوجه فرنگی استفاده کرد. سپس در یک ظرف لایه لایه برنج و مواد گوشتی را می ریزیم و می گذاریم تا دم بکشد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله