راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرزتهیه باسلوق ژله ای

طرزتهیه باسلوق ژله ای

طرزتهیه باسلوق ژله ای

مواد لازم:

ژله موردنظر: یک بسته لیمو یا پرتقال

شکر: یک پیمانه

نشاسته: نصف پیمانه

آب سرد: یک‌دوم پیمانه

گلاب: یک‌دوم پیمانه

آرد نشاسته و پودرقند: به میزان لازم برای غلتاندن

روش تهیه:

۱. ابتدا نشاسته را با آب حل کنید؛ سپس شکر و بقیه مواد را اضافه کرده، روی حرارت قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا سفت شود و بجوشد. در این مرحله داخل ظرف مناسب یک کیسه فریزر یا سلفون بیندازید، مواد آماده شده را در ظرف بریزید و در یخچال به مدت ۶ تا ۷ ساعت قرار دهید.

۲. حالا ظرف را از یخچال درآورده با چاقو برش‌های دلخواه بزنید و در آرد نشاسته و پودرقند یا پودرنارگیل بغلتانید و در ظرف بچینید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله