راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرزتهیه فیش کباب

طرزتهیه فیش کباب

طرزتهیه فیش کباب

ماهی را به قطعات …
مواد لازم برای ۴ نفر
فیله‌ماهی:
۸۰۰ گرم

لیموترش:
۲ عدد

روغن مایع:
۴ قاشق غذاخوری

سیر:
۲حبه ساطوری

جعفری:
چند شاخه

نمک و فلفل:
به میزان لازم

روش تهیه:

۱. فیله ماهی را به قطعات ۳ در۳ سانتی‌متر خرد کنید و در یک کاسه بریزید.

۲. پوست لیمو را رنده کرده و به همراه آب آن به ماهی اضافه کنید. ماهی را نمک و فلفل پاشیده و روغن، سیر و جعفری را به آن اضافه کنید؛ روی کاسه را پوشانده و ۰۳ دقیقه در یخچال بگذارید تا ماهی طعم بگیرد.

۳. تکه‌های ماهی را به سیخ کشیده و روی آتش کباب کنید. برای هر طرف، ۴ دقیقه آتش دادن کافی است.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله