راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرزتهیه قلیه میگو

طرزتهیه قلیه میگو

طرزتهیه قلیه میگو

مواد لازم جهت تهیه قلیه میگو :

میگو
۶۰۰ گرم
گشنیز خرد شده
۴۰۰ گرم
شنبلیله خرد شده
۵۰ گرم
سیر خرد شده
۵ عدد
پیاز متوسط خرد شده
۲ عدد
تمر هندی صاف شده
نصف یک بسته ( ۱ لیوان )
ادویه ( فلفل ، نمک ، زردچوبه )
به میزان لازم
رب گوجه فرنگی
۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
ابتدا پیاز را سرخ کرده سپس سیر، ادویه و زردچوبه را نیز اضافه میکنیم سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ میکنیم سپس رب و تمر هندى صاف شده را افزوده و میگذاریم آرام آرام. سبزى سرخ و آبش چیده شود.

نمک را همیشه بعد از تمر هندى به قلیه اضافه کنید چون بعضى از تمر ها خودشون با نمکند من میگو را جدا با پیاز و سیر و ادویه سرخ میکنم و بعد به مواد سبزى اضافه و میگذاریم با حرارت کم پخته شود و جا بیفتد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله