راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرزتهیه پای شکلاتی

طرزتهیه پای شکلاتی

طرزتهیه پای شکلاتی

مواد لازم برای ۱۲ نفر :
لایه شکلاتی:
۲ فنجان بیسکویت شکلاتی خرد شده
۴ قاشق غذاخوری
کره سس شکلات:
۱۴۰ گرم شکلات نیمه تلخ
نصف فنجان خامه
۳ قاشق غذاخوری کره
ماده‌داخل:
۴ فنجان بستنی نرم شده با طعم قهوه و یا شکلات
طرز تهیه :
خرده بیسکویت ها را با ۴ قاشق کره ذوب شده مخلوط کنید و در قالب فنری بریزید.
شکلات را به صورت ریز خرد کنید و با کره روی آب در حال جوش ذوب کنید و خامه را اضافه و مواد را با هم کاملا مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید خنک شود.
نصف سس شکلاتی را روی بیسکویت ها پهن کنید و در قالب بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.
بستنی نرم شده را روی سس پهن کنید و به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید.
هنگام سرو، بقیه سس را گرم کنید و روی پای شکلاتی بریزید. نکته:
اطراف قالب فنری حوله گرم قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا دسر از قالب به راحتی جدا شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله