راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرزتهیه کباب سیسیلی

طرزتهیه کباب سیسیلی

طرزتهیه کباب سیسیلی

مواد لازم برای ۴ نفر:
سینه مرغ بدون استخوان: ۳۰۰ گرم

راسته گوساله: ۳۰۰ گرم

زیتون سیاه: ۷۵ گرم، بدون هسته

پیازچه: ۴ عدد

پاپریکا: یک قاشق غذاخوری

آویشن: یک قاشق چای‌خوری

روغن زیتون بکر: یک‌چهارم پیمانه

نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:

۱ – گوشت و مرغ را به شکل چهارگوش‌های ۳ در ۳ سانتی‌متری ببرید، سپس حداقل یک ساعت در ترکیب روغن، آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل بخوابانید.

۲ – زیتون و پیازچه را ساطوری ریز کرده یا در غذاساز خمیر کنید. تکه‌های گوشت و مرغ را با استیک‌کوب کمی بکوبید تا پهن شود، سپس داخل آن را با مخلوط زیتون و پیازچه پر کرده و ببندید و یک در میان به سیخ بکشید.

۳ – سیخ‌ها را روی منقل کباب کنید. چون تکه‌های گوشت و مرغ لوله شده است مغز آن دیرتر می‌پزد، برای همین حرارت باید ملایم باشد تا کاملا مغزپخت شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله