راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرزتهیه کمپیر باگوشت

طرزتهیه کمپیر باگوشت

طرزتهیه کمپیر باگوشت

مواد لازم برای ۴ نفر :

سیب زمینی پخته شده و بزرگ
۴ عدد
بیکن
۸ عدد ( تکه )
خامه ترش
۱ پیمانه
شیر
۱/۲ پیمانه
کره
۴ قاشق غذا خوری
نمک
۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل
۱/۲ قاشق چای خوری
پنیر چدار خردشده
۲ پیمانه
پیاز تکه شده
۸ عدد

طرز تهیه :
۱-  فر را از قبل روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارانهایت) گرم کنید.
۲- سیب زمینی ها را در فر به مدت ۱ساعت بپزید.

۳- در همین حال، بیکن ها را در یک قابلمه بزرگ و عمیق بریزید، و تا زمانی که به خوبی برشته شوند با دمای متوسط به بالا آنها را بپزید سپس آبکشی و خشک کنید و آن ها را کنار بگذارید.

۴- اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه سیب زمینی ها خنک شوند، سپس آنها را به طول نصف کنید و مغز آن را با ملاقه بردارید و در یک کاسه بزرگ بریزید (با پوست)، سپس خامه ترش را به مغز سیب زمینی ها، شیر، کره، نمک، فلفل ، ۲/۱ پیاله پنیر و ۲/۱ پیاز را اضافه کنید، مخلوط را با دست به خوبی تا وقتی که یکدست و کرمی شوند هم بزنید و مخلوط کنید ، سپس مخلوط را با قاشق در پوست سیب زمینی ها بریزید و بالای آن را پنیرهای باقی مانده، پیاز و بیکن پر کنید.

۵- سپس مواد را برای ۱۵ دقیقه دیگر بپزید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله