راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه آش آلو قرمز

طرز تهیه آش آلو قرمز

طرز تهیه آش آلو قرمز

مواد لازم :

گوشت گوسفندی با استخوان
نیم کیلوگرم
برنج
یک کیلوگرم
کشمش در صورت تمایل
یک پیمانه
پیاز سرخ‌شده
دو عدد
هویج خلال‌ و پخته شده
یک پیمانه
خلال پرتقال پخته شده
نصف پیمانه
خلال بادام و پسته
نصف پیمانه
دارچین
یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن
به میزان لازم

طرز تهیه پلو افغانی :
برنج را خیس کرده و آبکش می‌‌کنیم سپس خلال هویج، پرتقال، پسته و بادام را با هم مخلوط می‌‌کنیم. گوشت را با نمک و زردچوبه می‌‌پزیم بعد به همراه پیاز سرخ شده، دارچین و فلفل به مواد بالا اضافه می‌‌کنیم. برنج آبکش شده را در قابلمه ریخته لابه‌لای آن از مواد گوشت قرار می‌‌دهیم و روی آن روغن ریخته و دم می‌‌کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله