راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه آش سه نگه سیر

طرز تهیه آش سه نگه سیر

طرز تهیه آش سه نگه سیر

مواد لازم برای  ۴ الی ۵ نفر :

گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان
۳۰۰ الی ۴۰۰  گرم
برنج
نصف پیمانه
عدس
۱ پیمانه
کشک پاستوریزه
۵ قاشق غذا خوری (کشک رقیق تر ۳ لیوان)
زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز
به میزان لازم
سینه مرغ
برای کوفته ریزه
پیاز داغ طلایی و سیر داغ طلایی بدون روغن
به مقدار لازم
نعناع داغ
برای تزئین

طرز تهیه :

یکی از غذاهای کردستان ، آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است .

که گوشت مرغ و عدس را به همراه پیاز و زردچوبه و فلفل پخته و از طرفی برنج را هم جداگانه می پزند و وقتی مرغ و عدس پخته شد برنج را اضافه میکنند و کشک سائیده شده درون آن میریزند و بعد از بیست دقیقه جوشیدن و قوام آمدن بخشی از نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ را درون آش ریخته و بقیه را روی آش تزئین میکنند کسانی که از کشک پاستوریزه استفاده میکنند به علت غلظت زیاد با اضافه کردن چند قاشق کشک و چشیدن آن،  رنگ و میزان نمک را تعیین کنید ،  در چنین آشهایی که کشک مصرف میشود بهتر است که نمک ریخته نشود چون به قدر کافی کشکهای پاستوریزه شور هستند و با اضافه کردن نمک ممکن است آش شور شود .

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله