راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه آش کلم

طرز تهیه آش کلم

طرز تهیه آش کلم

مواد لازم:

کلم پیچ ،رشته رشته
نیم کیلو
شلغم
۳ عدد
هویج
۴ عدد
پیاز خرد کرده
۲ عدد
نخود و لوبیا
۳ پیمانه
سبزی* ساطوری
۱ کیلو
آلو بخارا خیسانده
۲ پیمانه
روغن
۵ قاشق
نمک و فلفل
به مقدار لازم

* سبزی شامل تره ، جعفری ، گشنیز و برگ چغندر می باشد.
دستور طبخ آش:
نخود و لوبیا را در ۲ لیتر آب در یک دیگ روی شعله به جوش بیاورید، سپس شعله را کم کنید در دیگ را ببندید و اجازه دهید حدود ۲ ساعت بپزد.

در پایان ساعت اول اندکی نمک و فلفل بزنید. در پایان ساعت دوم سبزی و تره بار و آلو را روی مابقی بریزید و اگر لازم باشد کمی آب جوش اضافه کنید. اجازه دهید آش به جوش بیاید سپس شعله را کم کنید و بگذارید حدود ۴۰ دقیقه بپزد.

روغن را در تابه روی شعله ی ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا سرخ شود.پیاز داغ را در آش آماده بریزید هم بزنید و بگذارید تا ۱۰ دقیقه ی دیگر هم بپزد. این آش را می توان با نعناع داغ تزیین کرد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله