راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه استیک با سس پونه و سرکه:

طرز تهیه استیک با سس پونه و سرکه:

طرز تهیه استیک با سس پونه و سرکه:

مواد لازم : برای ۶ نفر
گوشت گاو یا گوساله ( گوشت کبابی )
۶۰۰ گرم
پونه کوهی
۱ قاشق غذاخوری
زیره سبز
۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون
۱/۴ فنجان
پیازچه خرد شده
۶ عدد
سرکه
۳ فنجان
سس ورستر شایر
۱/۲ فنجان
نمک و فلفل سیاه
به مقدار لازم

طرز تهیه استیک با سس پونه و سرکه:
از یک چاقوی تیز استفاده کنید و خیلی آرام روی استیک از عرض به فاصله های یک و نیم سانتیمتری خط بیندازید و استیک را در یک ظرف پیرکس قرار دهید و روی دو طرف استیک پونه و زیره بپاشید. سپس به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه روی آن پراکنده کنید.
روغن زیتون را روی دو طرف استیک بمالید. بعد پیازچه و سرکه و سس ورستر شایر را اضافه کنید و استیک را داخل مواد بچرخانید تا خوب آغشته شود و روی آن را ببندید و حداقل به مدت ۳ ساعت در جای خنک قرار دهید.
منقل را آماده کنید و سینی منقل را روغن بمالید. استیک را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه هر طرف آن را روی حرارت ملایم مستقیم بپزید.
بعد از پخته شدن استیک را به تخته برش انتقال دهید و به مدت ۵ دقیقه رها کنید.
خیلی نازک استیک را از عرض ورقه کنید و به بشقاب انتقال دهید و با سس تهیه شده، سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله