راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه انارویچ

طرز تهیه انارویچ

طرز تهیه انارویچ

● مـواد لازم (برای۴ نفر)

▪ گوشت تکه شده/ ۴۰۰ گرم/ ۶۶۰ کیلوکالری

 

▪ گردو/ ۴ عدد/ ۹۰ کیلوکالری

▪ سیر/ ۳ حبه/ ۱۰ کیلوکالری

 

▪ پیاز/ ۱ لیوان/ ۲۵ کیلوکالری

▪ آرد/ ۲ قاشق غذاخوری/ ۶۰ کیلوکالری

 

▪ تخم مرغ/ ۳ عدد/ ۳۰۰ کیلوکالری

▪ تره، گشنیز، نعناع و جعفری/ ۴ لیوان/ ۲۰۰ کیلوکالری

 

▪ روغن کانولا/ ۲ قاشق غذاخوری/ ۲۷۰ کیلوکالری

▪ رب انار/ ۳ قاشق غذاخوری/ ۲۰ کیلوکالری

 

▪ نمک، فلفل و زردچوبه/ به میزان دلخواه/ ۰ کیلوکالری

 

● طـرز تـهـیـه

ابتدا پیاز و سیر را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. آنگاه ادویه ها و تکه های گوشت را اضافه کنید و با ۵ لیوان آب بگذارید خوب پخته شوند. سپس گردو، سبزی (تفت داده)، آرد و رب انار را بیفزایید و پس از ۱۵ دقیقه حرارت دیدن، تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید. به این ترتیب، غذای شما برای سرو کردن آماده است.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله