راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه انار پلو

طرز تهیه انار پلو

طرز تهیه انار پلو

مواد لازم برای ۴ نفر:

برنج
۲ پیمانه
انار دانه شده
یک و نیم پیمانه
خلال پسته
یک سوم پیمانه
گشنیز تازه خرد شده
یک پیمانه
پودر تخم گشنیز
یک قاشق مربا‌خوری
کشمش پلویی
نصف پیمانه
زعفران
به مقدار لازم

طرز تهیه انار پلو  :
* برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید.
* مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد.
* هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله