راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه برگر کدو

طرز تهیه برگر کدو

طرز تهیه برگر کدو

مواد لازم برای ۴ نفر :

کدو بزرگ و قلمى ( برش هاى نوارى و نازک )
۳ عدد
نخود سبز بلانچ شده
۱۰۰ گرم
ریحان
۵۰ گرم
پنیر فتا
۱۰۰ گرم
پنیر پارمزان رنده شده
۱۰۰ گرم
سیر
۴ عدد
پوست رنده شده لیمو
۲ عدد
پودر پسته
۵۰ گرم
تخم مرغ ( کمى با چنگال هم بزنید و کنار بگذارید )
۱ عدد
* خرده هاى نان تازه
به میزان لازم
فلفل سیاه و نمک
به میزان لازم
* خرده هاى نان تازه ( یک عدد از نان هاى برگر رو با دستگاه غذا ساز همونطور که تازه و نرمه خرد کنید )
طرز تهیه :
این برگر کدو و پنیر براى چهار عدد برگر می باشد.

اول نخود ها را داخل آب جوش به همراه کمى نمک ( یک قاشق چاى خورى ) بریزید و بعد از دو دقیقه جوشیدن آنها را داخل یک آبکش بریزید و بلافاصله داخل یک کاسه آب یخ بریزید و بعد هم در یک سبد ریخته تا آب آن برود .

همه مواد میانى را با غذا ساز مخلوط و ترکیب کنید و تا کدوها را برش میزنید در یخچال قرار دهید .بعد کدو را با پوست و به کمک یک پوست کن برش هاى نازک نوارى بدهید .
برش هاى کدو را اول شبیه به علامت جمع + روى هم قرار دهید و بعد برش هاى دیگر را هم روى هم اریبى قرار دهید … حالا کدوها شبیه به یک گل چند پر شده مثل یک ستاره !!! مقدارى از مواد میانى ، مرکز کدو قرار دهید .

و بعد اولین کدو رو از زیربیارید رو و به نوبت تمام برش ها را ببندید و در این مرحله اگر وقت دارید در حدود یک ساعت برگر را داخل یخچال قرار دهید . و بعد از این زمان کمى روى برگر را با روغن زیتون برس بزنید و داخل گریل و یا ماهیتابه سرخ کنید ، با حرارت ملایم تا خوب مغز پخت شود . شاید در حدود ۴ یا ۵ دقیقه براى هر طرف لازم است .و بعد داخل نان برگر قرار دهید و با کمى مایونز ، گوجه فرنگى ، پیاز … نوش جان کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله