راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه تارت بوقلمون

طرز تهیه تارت بوقلمون

طرز تهیه تارت بوقلمون

مواد لازم :

آرد

یک و نیم پیمانه
تخم‌مرغ
دو عدد
کره
۱۲۰ گرم
ماست
سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
به میزان لازم
بیکینگ‌‌پودر
یک قاشق مرباخوری
آشپزی

 

 

طرز تهیه خمیر :

 

آرد و بیکینگ‌پودر را با کره هم زده و تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کرده و با ماست خوب مخلوط کنید تا خمیر یک‌دستی به دست آید. سپس یک ساعت استراحت دهید. مقداری از خمیر را کنار گذاشته و مابقی را در سطح آردپاشی شده پهن کنید. مواد آماده شده را روی آن ریخته، از خمیر نوارهایی را بریده و روی قالب بگذارید. سپس پنیر پیتزا ریخته و در داخل فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود.

 

 

مواد لازم میانی تارت :

 

سینه بوقلمون
۲۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای خلال‌شده
یک قاشق غذاخوری
قارچ
پنج عدد
پنیر پیتزا،  نمک و فلفل
به میزان لازم
طرز تهیه مواد میانی :

سینه بوقلمون، قارچ و فلفل دلمه‌ای را به همراه نمک و فلفل تفت دهید و کنار بگذارید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله