راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه تاگو(غذای مکزیکی)

طرز تهیه تاگو(غذای مکزیکی)

طرز تهیه تاگو(غذای مکزیکی)

مواد لازم :

آرد ذرت

۱۵۰ گرم
نمک
۲/۱ قاشق چایخوری
آب ولرم
۲/۱ لیوان(۱۲۰ میلی گرم)
روغن مایع
۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :

درظرفی آرد ذرت ، نمک وروغن مایع رامخلوط کرده،آّب ولرم رااضافه نموده وباهم مخلوط کنیدتاخمیر یک دستی حاصل شود. روی سطح صافی آرد بپاشید و برای ۴-۳ دقیقه خمیر را ورز دهید تا زمانیکه نرم شود،سپس خمیررادرکیسه پلاستیکی قرارداده و۱ ساعت استراحت دهید.خمیررابه ۱۲ گلوله کوچک تقسیم کنید. روی سطح صافی آردبپاشیدگلوله راروی دوتانایلون باوردنه نازک به شکل دایره باز کنید(برای منظم شدن تاکومی توا نیدازقالب فلزی استفاده کنید)ودرروغن سرخ کرده واواسط سرخ شدن ازوسط تاکنیدوبه همان صورت نگه داریدتاحالت u بگیردوباهرموادی که تمایل داشتیدپرکنیدوسرونمایید.

مواد لازم داخل تاکو :

گوشت چرخ کرده

۲۵۰ گرم
پیازخردشده
۱ عدد
سیرخردشده
۱ حبه
فلفل سبزتندخردشده
۳ عدد
کاهوخردشده
۲/۱ عدد
گوجه فرنگی خردشده
۲ عدد
پنیرپارمزان رنده شده
۴-۳ قاشق غذاخوری
ادویه مخصوص تاکو
به مقدارلازم
سس تند
به مقدارلازم
نمک وفلفل سیاه
به مقدارلازم
روغن مایع
به مقدارلازم

طرز تهیه :

درتابه کمی روغن مایع بریزید. پیازراکمی تفت دهید. گوشت رااضافه کرده وتفت دهیدتارنگ گوشت تغییرکند،سپس سریع سیر،ادویه ونمک وفلفل رااضافه نموده وتفت دهیدوکمی آب اضافه کنیدتاگوشت پخته شودوازمخلوط آماده شده همراه گوجه فرنگی ،کاهووپنیرپارمزان تاکوهاراپرکنیدوسرونمایید .

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله