راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه ترش تره

طرز تهیه ترش تره

طرز تهیه ترش تره

مواد لازم:

 

اسفناج ،برگ چغندر،گشنیز، تره ،جعفری ،شوید(مقدار اسفناج ازهمه بیشتر باشد)

۱ کیلو

برنج

۲ قاشق غذاخوری

آب

۱ پیمانه

آب غوره یا آب نارنج

۱ تا ۱/۵ لیوان

نعنا وخالواش تازه
۱ پیمانه
سیر
۱ بوتهء کوچک
نمک ، فلفل ،دارچین و زردچوبه
به دلخواه
روغن
۱/۲ پیمانه
تخم مرغ
۲ تا۳ عدد
طرز تهیه:

سبزی ها را پاک کنید و بشویید .پس از اینکه کمی آب آنها رفت، همه را خرد کنید، ولی لازم نیست خیلی ریز شود.
برنج را بشویید و مدت کمی خیس کنید. برنج و سبزی های خرد شده را در قابلمه ای با ظرفیت مناسب یا در ظرف سنتی گیلان به نام گمج بریزید و با یک پیمانه آب بپزید.

بعداز پختن سبزی، چاشنی این غذا یعنی آب غوره یا آب نارنج را اضافه کنید و صبر کنید تا کمی با هم بجوشند. اگر ترشی غذا کم بود ، باز هم به آن چاشنی اضافه کنید تا به اندازه کافی و دلخواه ترش شود.

نعنا، خالواش وسیر پوست کنده را خرد کنید و در تابه ای همراه نمک ، فلفل ،دارچین وزردچوبه در روغن فراوان ، کمی سرخ کنید . این مخلوط را به سبزی و برنج پخته اضافه کنید تا با هم بپزند.

تخم مرغ ها را درظرفی بشکنید و با چنگال کمی بزنید. سپس تخم مرغ ها را روی مخلوط سبزی ها و برنج بریزید.

زمانی که تخم مرغ ها پخت، خورش را هم بزنید وبه آن فلفل و دارچین بیفزایید. وقتی همه مواد خوب پخت وخورش به روغن افتاد ، غذا آماده است.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله