راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه تست فرانسوی

طرز تهیه تست فرانسوی

طرز تهیه تست فرانسوی

مواد لازم:

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شیر یک چهارم لیوان
  • وانیل یک دوم قاشق چایخوری
  • دارچین نصف قاشق چایخوری
  • نان تست ۱۰ تکه

طرزتهیه

در یک ظرف جداگانه تخم مرغ ها را کاملا بهم می زنیم و سپس شیر ، وانیل و دارچین را به آن می افزاییم.
سینی مخصوص فر با توستر را با مقداری کره چرب می کنیم سپس تکه های نان را در داخل مایع آماده شده فرو برده تا مایع به خورد نان ها رود و آنها در سینی می گذاریم.

هر طرف نان ها باید به مدت ۱ تا ۲ دقیقه در توستر یا مایکروفر قرار گیرد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله