راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه جوجه کباب مراکشی

طرز تهیه جوجه کباب مراکشی

طرز تهیه جوجه کباب مراکشی

مواد لازم:
گوشت سینه مرغ برای هر نفر:
۲۵۰ گرم؛

زعفران آب کرده:
یک قاشق چایخوری؛

سیر رنده شده:
یک حبه؛

روغن زیتون:
یک قاشق غذاخوری؛

فلفل:
یک قاشق چایخوری؛

ادویه گرامسالا:
یک قاشق چایخوری؛

لیموترش:
۲ عدد؛

خامه:
۴ قاشق غذاخوری؛

فلفل دلمه‌ای رنگی:
یک عدد.

طرز تهیه:
گوشت سینه مرغ را خرد کنید.

زعفران، سیر، روغن زیتون، فلفل، ادویه، آب لیموترش و خامه را با هم مخلوط کنید. گوشت مرغ را داخل این مخلوط بریزید و بگذارید مدتی بماند.

سپس مرغ‌ها را یکی در میان با تکه‌هایی از فلفل به سیخ چوبی بکشید و در تابه بدون روغن سرخ کنید

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله