راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه خوراک مکزیکی

طرز تهیه خوراک مکزیکی

طرز تهیه خوراک مکزیکی

مواد لازم جهت تهیه خوراک مکزیکی آسان برای ۴ نفر :

گوشت چرخ کرده
۵۰۰ گرم
سالسا
۱/۵ لیوان
لوبیا قرمز
۱ قوطی ( کنسرو ۵۰۰ گرمی )
* چیپس خلالی
۳ پیاله
خامه
۲ فنجان
زیتون سیاه خرد شده
۶۰ گرم
پیاز خرد شده
۱/۲ پیاله
گوجه فرنگی خرد شده
۱/۲ پیاله
پنیر چدار خرد شده
۲ پیاله
* چیپس خلالی : چیپس ذرت (با نان ذرت خشک) مکزیکی و خرد شده
طرز تهیه خوراک مکزیکی  :
۱- فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.

۲- در یک ماهیتابه بزرگ با حرارت رو به بالا گوشت چرخ کرده را تا زمانی که قسمت صورتی  نمانده باشه بپزید. سپس سالسا را در آن هم بزنید و حرارت کم کنید و اجازه بدهید ۲۰ دقیقه جوش بخورند یا تا زمانی که مایع جذب شود ، بعد از اون لوبیا را با گرما در آن هم بزنید .

۳- با اسپری آشپزی (یا با کمی روغن)، سینی پخت متوسط را چرب کنید، چیپس های ذرت (ترتیلا مکزیکی) را در سینی پخش کنید و با قاشق مخلوط گوشت را روی چیپس ها هم بزنید، سپس روی گوشت ها خامه را پخش کنید و زیتون سیاه، پیاز و گوجه را روی خامه  بپاشید و بالای آن را با پنیر چدار بپوشید.

۴- سپس مواد را در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه بپزید و تا زمانی که داغ شود جوش بیاد.

 

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله