راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه خوراک پارمسان

طرز تهیه خوراک پارمسان

طرز تهیه خوراک پارمسان

مواد لازم :

 

سینه مرغ
دو عدد
پنیر پارمسان
۲۰۰ گرم
روغن مایع
۱۰۰ گرم
آرد گندم
نصف پیمانه
سس کچاپ
۵۰ گرم
نمک و فلفل
به میزان لازم
طرز تهیه :

ابتدا سینه مرغ را با بیفتک‌کوب به مقدار کم می‌‌کوبیم و در نمک، فلفل و آرد گندم می‌‌غلتانیم و در روغن سرخ می‌‌کنیم تا طلایی شود. سپس پنیر پارمسان را روی هر کدام قرار داده و در داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌‌دهیم. حدود ۱۰ دقیقه زمان لازم است تا پنیر سرخ شود، آن‌گاه از فر خارج کرده و با سس کچاپ تزئین می‌کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله