راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه خورش بوقلمون

طرز تهیه خورش بوقلمون

طرز تهیه خورش بوقلمون

مواد لازم :

گوشت بوقلمون
۳۰۰ گرم
سیب‌زمینی
دو عدد
شوید خشک
دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده
یک عدد
تخم آفتا‌ب‌گردان
یک قاشق غذاخوری
روغن‌زیتون
سه تا چهار قاشق غذاخوری
آب، نمک و زعفران
به میزان لازم

طرز تهیه خورش بوقلمون  :
گوشت بوقلمون را به تکه‌های ریز قیمه‌ای درآورده و به مدت یک ساعت در پیاز و زعفران قرار داده و در یخچال بگذارید.
سپس گوشت‌ها را به همراه پیاز و روغن‌زیتون روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.
آن‌گاه سیب‌زمینی‌ و تخم آفتابگردان را اضافه ‌کنید.
وقتی گوشت و سیب‌زمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بکشید و در صورت دلخواه یک قاشق روغن‌زیتون روی آن بریزید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله