راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه خورش منت جن

طرز تهیه خورش منت جن

طرز تهیه خورش منت جن

مواد لازم :

گردو
۲۰۰ گرم
سینه‌ مرغ
یک عدد
قیسی
۱۲ عدد
کشمش
۱۵۰ گرم
رب انار
دو قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی
سه قاشق غذاخوری
گلپر
به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه
به میزان لازم
پیاز داغ
سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
ابتدا گردو را ساییده تا کاملا نرم و یک دست شود. سپس به همراه رب انار نمک، فلفل و زردچوبه در قابلمه ریخته و با مرغ و یک استکان آب تفت می‌دهیم تا گردو به روغن بیفتد. بعد از ۱۵ دقیقه، دو لیوان آب سرد داخل قابلمه می‌ریزیم و با حرارت ملایم می‌گذاریم تا بجوشد. بعد از یک ساعت، تکه‌های مرغ را از قابلمه خارج کرده، پیازداغ، رب گوجه‌فرنگی قیسی و کشمش را به همراه دو لیوان آب سرد درون قابلمه می‌ریزیم. زمانی که گردو کمی سفت شد، مرغ و گلپر را مجددا به خورش می‌افزاییم. پس از ۱۰ دقیقه خورش را از روی حرارت بر می‌داریم. این خورش در کاسه‌های یک نفره سرو می‌شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله