راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه دمی بلغور

طرز تهیه دمی بلغور

طرز تهیه دمی بلغور

مواد لازم :

برنج خیس کرده
دو پیمانه
بلغور گندم
یک پیمانه
پیاز داغ
دو قاشق سوپخوری
آب، روغن
به میزان لازم
نمک و زردچوبه
به میزان لازم

طرز تهیه :
ابتدا در تابه‌ای مقداری روغن ریخته و بلغور را در آن حرارت دهید تا رنگ آن طلایی شود. بلغور تفت داده شده را کنار می‌گذاریم بعد پیاز داغ را آماده کرده، به آن زردچوبه و نمک اضافه می‌کنیم و در حدود ۵/۴ پیمانه آب به آن اضافه می‌کنیم وقتی که آب‌جوش آمد برنج و بلغور را به آن اضافه می‌کنیم و مانند دمی‌‌های معمولی می‌گذاریم با هم بجوشند تا آب غذا به خورد آن برود سپس دمی را دم کنید پس از ۴۰ دقیقه غذا حاضر است که با ترشی بسیار خوشمزه می‌شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله