راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه سالادانار

طرز تهیه سالادانار

طرز تهیه سالادانار

مواد لازم(برای ۶ تا ۸نفر):

انار دون شده
۳ پیمانه
کلم قرمز
۱ پیمانه
کلم بروکلی
یک دوم پیمانه
گل کلم
یک دوم پیمانه
مغز گردو
یک دوم پیمانه
گلپر
۱ قاشق غذاخوری
مغز کرفس
یک دوم پیمانه
نمک و فلفل
به میزان لازم
طرز تهیه سالاد انار :
گردوها را از چند ساعت قبل در آب خیس کرده و سپس پوست روی آن را بگیرید و خرد کنید.بعد کرفس، کلم، گل کلم و بروکلی را به قطعات کوچک خرد کنید.سپس گلپر، نمک، فلفل و دانه های انار را با هم مخلوط کنید سپس در ظرف بزرگی همه مواد سالاد را ریخته و در صورت تمایل برای سس مقداری آب لیمو، ماست و نمک و گلپر( یا سس مایونز) به سالاد اضافه نموده و سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله