راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه سالادچیلی

طرز تهیه سالادچیلی

طرز تهیه سالادچیلی

مواد لازم برای ۴ نفر:
انبه رسیده: یک عدد

خیار: یک‌ عدد

لیمو: ۲عدد

نعناع تازه: ۴ شاخه

پیازچه: ۲عدد

فلفل قرمز چیلی: یک عدد

روغن زیتون: به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه:

برای شروع پوست انبه را با پوست‌کن بکنید. هسته میوه‌ها را جدا کرده و همه را به یک اندازه برش بزنید و درون کاسه بریزید. خیار را نصف کرده به اندازه انبه‌ها تکه و به ظرف اضافه کنید. در این مرحله نعناع را شسته و برگ‌ها را از شاخه جدا کرده و تکه‌تکه کنید و دوباره روی سالاد بریزید و در آخر پیازچه‌هایی را که برای این کار آماده کرده​اید سریع برش زده و همراه فلفل‌های ریز چیلی درون ظرف بریزید. روغن را همراه نمک و فلفل به سالاد اضافه کنید. در آخر آن را به خوبی با قاشق هم بزنید، حالا سالاد آماده سرو است.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله