راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه سالاد باقالا سیاه

طرز تهیه سالاد باقالا سیاه

طرز تهیه سالاد باقالا سیاه

مواد لازم :
۴۵۰ گرم باقالا سیاه
دو قوطی کنسرو ذرت
هشت عدد پیازچه ، ریز خرد شده
یک عدد آواکادو ، پوست و خرد شده
یک عدد فلفل دلمه ترجیحا به رنگ زرد
سه عدد گوجه فرنگی کشته شده
یک فنجان گشنیز تازه خرد شده
نصف فنجان سس سالاد ایتالیایی
قاشق چای خوری فلفل و نمک
طرز تهیه :
یک کاسه بزرگ را تهیه می‌کنیم و در آن باقالا سیاه ، ذرت ، پیازچه ، فلفل ، آوکادو ، گوجه فرنگی ، گشنیز  و سس ایتالیایی را ترکیب کرده و هم می‌زنیم تا تمام مواد کاملا با هم مخلوط شوند.

و برای سرو کردن باید مدتی در یخچال قرار می‌دهیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله