راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه سالاد شلغم ترکیه ای

طرز تهیه سالاد شلغم ترکیه ای

طرز تهیه سالاد شلغم ترکیه ای

مواد لازم ( جهت ۳ تا ۴ نفر) :

شلغم پوست گرفته و رنده شده
نیم کیلو
گشنیز یا جعفری ساطوری شده
نیم پیمانه
هویج رنده شده
۲ عدد متوسط
لیمو
دو عدد
روغن زیتون
۳ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ساییده شده
اندکی
نمک
به میزان لازم

طرز تهیه:
شلغم را کمی نمک بپاشید و در یک بشقاب ته گرد بریزید. لیمو را آب بگیرید و با روغن روی شلغم بدهید. فلفل بپاشید. سالاد را با جعفری یا گیشنیز آرایش دهید.

سالاد ترب سیاه :
به جای شلغم ترب سیاه پوست گرفته و خرد کرده به کار برید. بهتر است ترب سیاه خرد کرده را یک ساعت در آب سرد بخوابانید تا تندی آن گرفته شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله